LEG & LYD

 


LEG & LYD ER FANTASIFULD VÆREN

FØLG OS PÅ WWW.LEGOGLYD.DK

“LEG OG LYD” www.legoglyd.dk

LEG & LYD er en mindre, social virksomhed, og en ny visionær læringsplatform målrettet børn og unge med fokus på inklusion.

LEG & LYD ønsker at bidrage til kommunens fremtidige prospekt bla. ved at skabe mere kvalitativt og glædesbetonet samvær i institutionen: SFO/Børnehave og Skole/Fritidshjem samt generelt på legepladsen.

I vores endnu ret lille team i “LEG & LYD”, er vi stærke i troen på, at mere af den gode kreative energi fra musik såvel i folkeskolen, som i fritiden og ude på  legepladsen, kan give sunde og  kreative udfordringer for børnene. Med udgangspunkt i temaet, “LYD” (LYDTEMA) ønsker LEG & LYD at fokusere på at skabe nye, visionære og fremfor alt kreative musikalske børnefællesskaber, som vi mener, gernerer en positivt, smittende effekt på børn og unges læring, både ifb. med børnenes koncentrations- og indlæringsevne, det sociale samvær, og børns egen lyst til at lære gennem leg.

Som navnet antyder, har “Leg & Lyd” sit primære arbejdsområde indenfor “lyd gennem leg”, og vi henvender os fortrinsvis til børn og unge i din kommune. Det være sig indenfor lydprojekter, naturlydprojekter, spil, instrumenter, interaktive kunstinstallationer, lydbøger o.m.a.  Vi blander / mixer ny og gammel lyd, men arbejder meget med interaktive lyddesigns, som for os peger fremad.

“Leg & Lyd” skaber fantasifuld væren for børn. Vores produkter er i særdeleshed målrettet børn, som skal undersøge LYD, gennem  nøgleordene:

MOTORIK, DRAMA OG  FØLELSE.

Kom og leg med os – Vi er her, fordi vi elsker at LEGE MED LYD OG UDFORDRE BØRNS AKTIVE LYTTEEVNE 🙂

Leg & Lyd samarbejder bla. med AAU, Ålborgs Tekniske Universitet i Kbh. om vore produkter, som tæller innovation indenfor legeplads, musikalske workshops, bogudgivelser og interaktive lydinstallationer.

Følg LEG & LYD på facebook:

Eller find os via hjemmesiden – www.legoglyd.dk

Se videodokumenteret materiale fra en musikalsk workshop med musikere og musikalsk igangsætter, Tania Viit her:

Se videodokumenteret materiale fra LEG & LYD’s seneste lydinstallation for de mindre børn – “GÆT ET PIP” på Copenhagen Maker Festival 2017 – BESØG LINK:

GÆT ET PIP HAR VÆRET UDSTILLET FLERE STEDER I 2017 – bla. på Sciencemuseerne, Væksthusene i Botanisk Have i Århus, og et større antal biblioteker landet over i 2018, og forsætter ind i 2019. BESØG LINK: